Ingredienser
Receptet är skrivet för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
- Bönburgare
- 1200 g Zeta Kidneybönor Ekologisk
- 5 vitlöksklyftor rivna
- 1 gul lök hackad
- 3 ägg
- 3 tsk oregano
- 1 dl potatismjöl
- 2 tsk salt
- svartpeppar Nymalen
- Tomatsalsa
- 8 tomater urgröpta och tärnade
- 3 krukor basilika strimlade
- 5 msk Zeta Kapris små
- 1 dl Zeta Olivolja
- Salt
- svartpeppar nymalen
- Parmesanaioli
- 6 vitlöksklyftor med skalet kvar
- 3 äggula
- 2 msk Zeta rödvinsvinäger
- 1 msk ljus dijonsenap
- 3 dl riven Zeta Parmigiano Reggiano eller Grana Padano
- salt
- svartpeppar nymalen
- Tillbehör
- 10 skivor surdegsbröd stekt i olivolja