Samarbeten & sponsring

jkl_4_large

Svenska junior kocklandslaget      

Det nära samarbetet med Sveriges Juniorkockar är strategiskt viktigt för Di Luca & Di Luca Foodservice.

”Vi ser mycket positivt på samarbetet med Svenska Juniorkocklandslaget, eftersom det ger oss möjlighet att arbeta riktigt nära den nya generationen proffskockar, säger Christian Di Luca, koncernchef Gruppo Di Luca. Som leverantör av livsmedelsprodukter från Medelhavet, under varumärkena Zeta och Delizie, har familjeföretaget Di Luca & Di Luca gedigen produktkunskap om råvarornas kvalitet, smakvariation och användning. Vi tror på ett ömsesidigt utbyte av kunskap och receptutveckling med juniorkockarna, som våra konsumenter i slutänden även ska kunna ta del av.

Enjoy Wine & Spirits

Vi är ett familjeföretag med rötterna i Italien och fötterna i hela världen. Portföljen består av småskaliga, hantverksmässiga vinmakare som samsas med mer etablerade och större producenter. I sortimentet finns även en växande skara flaskor sprit och öl. Vårt fokus är hållbarhet i alla led. Om vi ska enas kring ett motto så blir det: att allt vi gör ska hålla högsta kvalitet och att våra drycker ska vara goda. Så enkelt kan och bör det vara.

accademia-di-luca-logo

Accademia Di Luca

Di Luca & Di Luca Foodservice arbetar med att inspirera och utbilda och har ett nära samarbete med Accademia Di Luca, som är Di Luca & Di Lucas matakademi. Syftet med Accademia Di Luca är att sprida kunskap och matinspiration kring området medelhavsköket samt dess produkter och matkultur.

Lär dig mer om medelhavsmaten på ”Medelhavsskolan”, se filmer, utforska recept och låt dig inspireras

Du gör själv ett konto på medlehavsskolan.se, där du kan göra de olika utbildningarna och utmana dig själv.

Deli Di Luca

Deli Di Luca är en restaurang i kombination med en delibutik. Vi erbjuder genuin italiensk mat med de bästa råvarorna i en skön atmosfär. Ät hos oss eller ta med hem, eller varför inte bara ett glas vin i vår vinbar.
Upptäck vår fyra meter långa disk fylld med ostar och olika charkprodukter från hela Italien. Köp med dig hem och det breda utbudet garanterar spännande och goda italienska smakupplevelser.
Välkommen till oss på Folkungagatan 110.

Deli Di Luca kan erbjuda en skön atmosfär med genuin italiensk mat

Délifrance

Délifrance brinner för att förmedla den där äkta ”boulangerikänslan”.
Då handlar det om allt från att baka med de bästa råvarorna till förståelsen att det krävs både kunskap & tålamod för att baka ett bra bröd samt stor erfarenhet för att skapa en helt perfekt croissant.             Vi har både kunskap & erfarenhet -för vi bakar med fransk kunnande sedan generationer tillbaka.                                                             Tillsammans med våra goda vänner hoppas vi här kunna inspirera er att skapa oförglömliga mackor!

Aktuellt/Mässor

Fastfood & Café mässorna i Stockholm, Göteborg och Malmö är oerhört viktiga för att både knyta nya kontakter och bygga relationer med våra kunder.