Farro all`arrabiata

  • Tillagning

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

Ingredienser

Receptet är skrivet för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 3 fpk Zeta Farro Ekologisk
  • 6 vitlöksklyftor hackade
  • 1 röd chili hackad
  • 1 dl Zeta Olivolja
  • 3 dl vitt vin
  • 1200 g Krossade tomater
  • salt
  • svartpeppar nymalen
  • persilja Hackad
  • Till servering
  • Zeta Olivolja
  • Zeta Parmigiano Reggiano eller Grana Padano

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka upp rikligt med vatten, salta.

Lägg i grynen och koka dem 8-10 minuter, låt rinna av i ett durkslag.

Fräs under tiden vitlök och chili i olivoljan 3-4 minuter utan att de tar färg.

Tillsätt matlagningsvin och tomater, koka sakta i 7-8 minuter.

Smaka av med salt och svartpeppar, blanda såsen med grynen.

Strö över persilja och servera med extra olivolja och riven Parmigiano Reggiano eller Grana Padano.

Stäng

På dilucafoodservice.se använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt.