Lax i ugn med fetaost & Kalamataoliver

  • Tillagning

Lättlagad lax i ugn med krämig fetaoströra som inkluderar oliver, soltorkade tomater och färska örter.

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

Ingredienser

Receptet är skrivet för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Värm ugnen till 150 grader.

Dela laxen i 10 portionsbitar, skär ett djupt snitt i varje.

Smula fetaosten i en skål.

Hacka tomater och oliver, blanda med fetan.

Salta och peppra laxen, fördela fetablandningen i snitten.

Lägg i en form och ringla olivolja över, sätt in i ugnen 18-20 minuter.

 

Klipp lite färsk timjan över och servera med en gryn- eller bönsallad.

Stäng

På dilucafoodservice.se använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt.