Minestronesoppa

  • Tillagning

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

Ingredienser

Receptet är skrivet för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 400g Zeta Pancetta tärnad
  • 2 gul lök hackad
  • 5 vitlöksklyftor skivade
  • 2 morötter skalad och tärnad
  • 1 dl Zeta Olivolja
  • 3 1/2 - 4 liter hönsbuljong
  • färsk timjan
  • 4 lagerblad
  • 300 g spaghetti bruten i små korta bitar
  • 2 dl gröna ärter frysta
  • Salt
  • svartpeppar nymalen

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Stek pancettan gyllenbrun i lite olivolja, ställ åt sidan.

Fräs lök, vitlök och morot i olivolja i ett par minuter.

Tillsätt buljongen, timjan och lagerblad. Koka 5 minuter, lägg sedan i spaghettin.

Koka ytterligare 7 minuter för att avslutningsvis lägga i ärterna och koka en kort stund så de blir mjuka.

 

Smaka av med salt och svartpeppar.

Stäng

På dilucafoodservice.se använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt.