Orzosoppa med savoykål

  • Tillagning

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

Ingredienser

Receptet är skrivet för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 3 fpk Zeta Orzo-mix Ekologisk
  • 600 g savoykål
  • 3 morot skalad och tärnad
  • 3 gul lök hackad
  • 6 vitlöksklyftor hackade
  • 1 dl Zeta Olivolja
  • 4,5 liter grönsaksbuljong
  • 5 lagerblad
  • Salt
  • svartpeppar nymalen
  • 7-8 salladslökar skivade
  • Till servering
  • Zeta Olivolja
  • Zeta Parmigiano Reggiano eller Grana Padano

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Fräs grynen och alla grönsaker i olivolja i en stor kastrull utan att de får färg.

Koka upp grönsaksbuljongen och häll den i kastrullen, lägg i lagerblad och koka soppan i 8-10 minuter.

Smaka av med salt och svartpeppar, toppa med salladslöken.

 

Tillsätt lite Zeta Olivolja och servera med riven Zeta Parmiggiano Reggiano eller Grana Padano.

Stäng

På dilucafoodservice.se använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt.