Pasta Sugo Finto

  • Tillagning

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

Ingredienser

Receptet är skrivet för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 400 g Zeta Spaghetti
  • 1/2 gul lök hackad
  • 2 vitlöksklyftor hackade
  • 1 morot tärnad
  • 2 blekselleristjälkar tärnade
  • 1/2 dl Zeta Olivolja
  • 400 g Zeta Körsbärstomater
  • 1/2 dl vatten
  • salt
  • svartpeppar nymalen
  • bladpersilja hackad

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Fräs lök, vitlök, morot och selleri i rikligt med olivolja utan att det får färg.

Tillsätt tomaterna och vatten.

Koka ihop såsen under ca 10 minuter.

Koka under tiden spaghettin så den blir al dente, alltså har kvar sitt tuggmotstånd, låt rinna av genom ett durkslag (spara lite pastavatten).

Blanda pastan med såsen, späd med lite pastavatten om det blir för torrt, ringla över Zeta Olivolja och servera med nyriven parmesan.

Stäng

På dilucafoodservice.se använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt.