Smörgås med svartkål, pesto, tomat & parmesan
Skär bort den grova stjälken i mitten av svartkålsbladet. Skär bladen i medelstora bitar. Vänd dem i lite pesto (svartkålen...
Recipe post type.
Skär bort den grova stjälken i mitten av svartkålsbladet. Skär bladen i medelstora bitar. Vänd dem i lite pesto (svartkålen...
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Knaperstek pancettan i en stekpanna och låt rinna av på hushållspapper. Fräs lök och...
Värm buljongen i en kastrull för sig. Därefter börjar du med risotton. Fräs löken mjuk i rikligt med olivolja i...
Rosta pinjekärnorna i en torr och het stekpanna. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj och skala citronen men en...
Skär tomaterna med en sax direkt i burken eller skär i mindre bitar på skärbräda. Fräs vitlök, chili i olivolja...
Fräs lök, vitlök, morot och selleri i rikligt med olivolja utan att det får färg. Tillsätt tomaterna och vatten. Koka...
Sätt ugnen på 175 grader och börja med fyllningen. Smula ner fetaosten i en bunke, tillsätt soltorkade tomater och basilika...
Ansa och strimla fänkålen fint, även stjälkarna, spara ”fänkålsdillen”. Fräs fänkålen tillsammans med chili och vitlök i ett par minuter....
Rökt glaze: Fräs lök, vitlök och chili i olivolja i 3 minuter utan att det får färg. Tillsätt tomatpuré, vinäger,...
Tomatsalsa: Dela tomater och gröp ur kärnorna, tärna tomatköttet fint. Blanda med övriga ingredienser, smaka av med salt och svartpeppar....